Funtour

Concept

Funtour. Elke eerste woensdag van de maanden maart, mei, juni, september en oktober zetten twee animatoren een wijkspeelplein in Oudenburg (of met uitbreiding een speelplek) op stelten. Ze brengen allerhande speelmateriaal mee zoals ballen, Viking Kubb, frisbees en dergelijke. Uiteraard voorzien ze ook iets ‘speciaals’. Benieuwd? Kom dan zeker langs tijdens één van de Funtourdagen tussen 13.30 en 16.30 uur.

Tijdens de zomer van 2021 organiseert de jeugddienst ook de zomerspecial van de ‘FUNTOUR’. Na een COVID-periode lang binnen gezeten te hebben, is het opnieuw tijd om ons uit te leven. Kom zeker langs op één van de Funtourdagen tijdens de zomervakantie en speel er op los!

Het is de bedoeling om de jeugd nog meer naar buiten te krijgen en kennis te laten maken met verschillende speelterreinen in Oudenburg. Op de Facebookpagina van de stad kom je telkens te weten welke speciale activiteit er gepland staat voor de volgende editie. Bij regenweer gaat de Funtour helaas niet door. Houd dus zeker de Facebookpagina in de gaten!

Geen opvang

Let op! De animatoren begeleiden de activiteit, maar zijn niet verantwoordelijk voor wie al dan niet op het terrein aanwezig is. De Funtour is dus zeker geen opvang. Kinderen die normaal alleen komen spelen, kunnen dit nu ook. Andere kinderen dienen steeds voorzien te worden van begeleiding.

Funtourdagen

Een overzicht met alle funtourdagen kan je hieronder vinden: 
 
- 16 maart : Grietlaan - Oudenburg
- 20 april : Buitenspeeldag (geen speciale Funtour) - /
- 15 juni : Hoge Dijken (speelbos en parking) - Ettelgem
- 21 september : Speelplein De Tunne - Oudenburg
- 19 oktober : Pardoenstraat - Westkerke
- 16 november : ipso facto - Oudenburg
- 28 december : Sporthal Ter Beke - Oudenburg