Oudenburg Blokt

Exact een jaar geleden werd door het Oudenburgse stadsbestuur voor de eerste keer een bloklocatie in onze stad voorzien. Een succes, want dagelijks kwamen tientallen studenten studeren. Door de coronacrisis zag het er even naar uit dat deze editie niet zou kunnen doorgaan. De Nationale Veiligheidsraad gaf intussen groen licht om samen studeren opnieuw mogelijk te maken. Uiteraard mits het naleven van strikte voorwaarden. De Zilveren (grote) Zaal van sporthal Ter Beke wordt volledig omgetoverd tot een ruime studeerruimte. Een geschikte locatie die niet alleen centraal gelegen is maar waar de social distancing-maatregelen perfect kunnen worden nageleefd. 
 
Studeren kan telkens van 8 tot 20 uur en dit 7 dagen op 7. Er is wifi aanwezig en er zijn 50 plaatsen beschikbaar. De studenten zijn er mits inschrijving welkom vanaf woensdag 27 mei tot 30 juni 2020. Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LKOnyF2vP_zSbHuLBxPtp9KJ5f9w6_Q0h8kMR3s6_FI/edit#gid=364215746
 
Daarnaast gelden volgende maatregelen!
  • Wie iets wil eten of drinken, moet deze editie uit veiligheidsoverwegingen zijn of haar eigen gerief meenemen. 
  • De studeerruimte moet ’s avonds telkens proper worden achtergelaten. 
  • Pauzes buiten mogen, maar niet met teveel ineens én afstand houden. 

Voor meer informatie kan je steeds bij de jeugddienst terecht op het nummer 059-56 84 54 of via jeugd@oudenburg.be
 

Beweegtips

Studeren in de sporthal is eens iets anders. Onze sportdienst ontwikkelde speciaal voor alle studenten enkele beweegtips om tussen het studeren door voldoende beweging te hebben. Op de bloklocatie in de sporthal kan je ze raadplegen voor een workout tussendoor of download ze hieronder!

Download