Stadstrail

Wat?

Wandelaars of lopers leggen een parcours van een zevental kilometer af doorheen het centrum van Oudenburg. Er wordt een interessante route uitgestippeld waarbij je zoveel mogelijk bijzonder plekjes kunnen ontdekken. Onderweg doorkruis je alvast enkele openbare gebouwen zoals het stadhuis, de bibliotheek, de sporthal, cultuurcomplex ipso facto, WZC Riethove en LDC Biezenbilk. Tevens passeer je ook rozenkwekerij Lens Roses en ga je doorheen de Okay van Oudenburg.

Wanneer?

Zondag 3 mei 2020, van 9 tot 13 uur.

  • 9.15 uur: wave 1 (1-50 lopers)
  • 9.20 uur: wave 2 (50-100 lopers)
  • 9.25 uur: wave 3 (100-150 lopers)
  • 9.30 uur: wave 4 (150-200 lopers)
  • 9.35 uur: vrije start wandelaar

 

Waar?

Start en aankomst op het binnenplein van de Abdijhoeve (Marktstraat 1, 8460 Oudenburg)

Prijs?

Deelnemen kost 7,00 euro, waarvan 1 euro t.v.v. Think Pink

Inschrijven?

Inschrijven vooraf?

Wie vóór 10 april 2020 inschrijft ontvangt een T-shirt.

Inschrijven de dag zelf?

De dag zelf kan tot 12 uur ingeschreven worden.

Hoe inschrijven?

Vooraf inschrijven kan via het inschrijvingsplatform van i-School op www.i-school.be/login. Bij de kalender klik je door naar de startdatum van het evenement en geef je startuur in. Klik op inschrijven. Hierna krijg je een half uur de tijd om te betalen via het winkelmandje (rechtsboven de desbetreffende pagina), om zo de inschrijving te finaliseren.

Vooraleer je kan inschrijven voor een activiteit moet je als deelnemer vooraf geregistreerd te zijn. De handleiding om te registreren en in te schrijven vind je terug via volgende link: www.oudenburg.be/i-school.