Dirk Sanders

 Dirk Sanders
 
 

Waar kunnen mensen jou van kennen?

Enerzijds is er de iets oudere generatie die mij kent door mijn carrière als voetballer bij Club Brugge. We zijn driemaal na elkaar kampioen van België geweest in 1976, 1977 en 1978 en tenslotte ook bekerwinnaar in 1977. De iets jongere generatie zal mij anderzijds eerder kennen als uitbater van Fitline, het fitness- en saunacentrum in de Vaartstraat tussen 1997 en 2014. 


Wat is jouw grootste passie en hoe is dat ontstaan?

s mij en mijn broers deze voorliefde met de paplepel meegegeven toen hij bij AS Oostende speelde. Mijn ene broer speelde later bij Harelbeke, Cercle Brugge en VK Oostende en mijn andere broer bij Club Brugge, KV Mechelen en Harelbeke. Ikzelf heb jarenlang bij Club Brugge en Racing Harelbeke gespeeld.
Op mijn 32e raakte ik jammer genoeg gekwetst, maar ik vond mijn passie in fietsen, fitness en spinning.

 

Zijn er specifieke plekjes in Oudenburg waar je graag vertoeft?

Op nummer één staat sowieso het Jagerspad tussen de Zwaanhoek en Plassendale. Hier heb ik al honderden keren gefietst en gewandeld. Tijdens het kermisweekend in juni kan je me ook terugvinden op de markt in Oudenburg. 

 

Op culinair vlak gaan we vaak naar restaurant Plassendale bij Alicia en Bram voor de perfecte combinatie van een goede service en het ontzettend lekker eten.