Speelpleinwerking De Tunne

Speelpleinwerking De Tunne gaat van start op woensdag 1 juli 2020 en ronden we de zomer af op vrijdag 28 augustus 2020. Een fantastische groep animatoren staat klaar om alle kinderen tussen 4 en 15 jaar een onvergetelijke zomer te laten beleven. 
 
Kamp De Tunne
Ook zo’n grote fan van het programma ‘Kamp Waes’? Dan moet je tijdens de zomervakantie zeker eens langskomen op speelplein De Tunne. De animatoren hebben een opleiding gevolgd die nog straffer is dan die van de Special Forces. Een uithoudingsparcours, een dropping of een sluipoefening? Allemaal kinderspel in vergelijking met wat de kandidaten van Kamp De Tunne moeten ondergaan. Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan zeker eens af tijdens de zomervakantie!
 
Praktisch
Deze zomer is het verplicht om vooraf in te schrijven voor de speelpleinwerking (per dag) via i-School. We organiseren de werking in verschillende bubbels. Kinderen en ouders kunnen zich bij aankomst aanmelden bij de hoofdanimator.
 
Wegens de maatregelen die we moeten nemen vanwege COVID-19 gaat de opvang voor en na het speelplein door op het terrein van de speelpleinwerking. Ook voor de opvang voor en na opvang dient ingeschreven te worden via i-School. De betaling hiervoor gebeurt achteraf via factuur.
 
De ingang van het speelplein bevindt zich langs de Bekestraat 18. Er is voldoende parkeergelegenheid buiten het terrein en de fietsen kunnen gestald worden binnen de omheining van het speelplein. We vragen om bij een eventuele wachtrij tijdens de inschrijving of het afmelden voldoende afstand te houden van elkaar. Ouders worden dit jaar niet zomaar toegelaten op het terrein.

Voor meer informatie omtrent onze speelpleinwerking surf je naar www.oudenburg.be/de-tunne.