Uitnodigingsbrief

De vaccinatiecampagne is gestart. Je laten vaccineren is gratis.
Eerst komen de risicopatiënten, de 65-plussers en het zorgpersoneel aan de beurt. De rest van de bevolking (18+) mag vanaf juni op een vaccin rekenen.

Wie aan de beurt is, krijgt een paar weken op voorhand een uitnodiging van de Vlaamse overheid. Dit gebeurt aan de hand van een uitnodigingsbrief. Indien meer contactgegevens ter beschikking zijn kan je ook een sms en/of e-mail ontvangen.
 

Uitnodiging ontvangen, bevestig je afspraak!

In de uitnodigingsbrief zal de locatie van jouw vaccinatiecentrum vermeld worden. Voor inwoners van Oudenburg, Ettelgem, Roksem en Westkerke is dit Zomerloos in Gistel (Sportstraat 1 – 8470 Gistel). Daarnaast vind je er ook de datum en het uur terug waarop jij verwacht wordt voor je vaccinatie. Je hebt de optie om de afspraak te bevestigen, te weigeren of te verplaatsen. Je vindt ook onmiddellijk terug wanneer je voor je tweede inenting wordt verwacht.

Je afspraak bevestigen doe je via de link die je vindt in je uitnodigingsbrief. Heb je geen toegang tot het internet of ben je niet zo handig met de smartphone of computer? Laat je bijstaan door vrienden of familie. Er is ook de mogelijkheid om telefonisch te bevestigen. Je vindt het telefoonnummer terug op jouw brief.

Kan je absoluut niet langskomen voor jouw vaccin op het voorgestelde moment? Maak dan een nieuwe afspraak. Ook dit kan eenvoudig online of telefonisch.

Geen vaccin nodig, annuleer je afspraak!

Ben je reeds gevaccineerd (bijvoorbeeld op het werk) of krijg je liever geen vaccin, dan moet je dit ook laten weten (online of telefonisch). Zo komt die plaats weer vrij voor
iemand anders.