Mondmaskers (zorgverleners)

Alle zorgverleners (huisartsen, thuisverpleegkundigen, vroedvrouwen, kinesisten, tandartsen) die nood hebben aan middelen kunnen dit steeds aanvragen via het federale webformulier. De verzoeken voor de COVID-gerelateerde materiaalbehoeften kunnen heel breed zijn zoals: geneesmiddelen, mondmaskers, incubatiemateriaal, ontsmettingsmiddelen, handschoenen, beschermende kleding, beschermbrillen, ...

De bestellingen worden door het stadspersoneel opgehaald in het provinciale depot in Brugge en rechtstreeks tot bij de hulpvragers gebracht. Voor verdere vragen kan je steeds terecht via noodplanning@oudenburg.be.

Is deze link voor jou niet van toepassing en heb je als hulpverlener dringend nood aan extra mondmaskers dan kun je dit aanvragen via het onderstaande webformulier. 

De stad plaatste verder ook een bestelling van 10.000 extra mondmaskers. Iedere inwoner van de stad zal vanaf midden mei een gepersonaliseerd pakket aan huis geleverd krijgen naargelang de samenstelling van het gezin. Ook kinderen krijgen dus een mondmasker.