Burensportdienst MIVOS

De burensportdienst van het Midden Vlaams Overleg voor de Sport, afgekort Mivos werd in 1997 opgericht. In 2003 werd de burensportdienst omgevormd tot een intergemeentelijke vereniging. Momenteel bestaat Mivos uit 6 gemeenten namelijk Diksmuide, Houthulst, Ichtegem, Koekelare, Kortemark en Oudenburg.

Doel

Door samenspraak en ideeënuitwisseling komt men tot een optimale samenwerking. Dit resulteert zich in gemeenteoverschrijdende sportmanifestaties. Enkele voorbeelden van concrete actiepunten en samenwerkingsdomeinen zijn de onderlinge logistieke ondersteuning, het organiseren van vormings- en infoavonden, sportstages en sporttechnische opleidingen, het gezamenlijk inspelen op provinciale en landelijke acties, het uitwisselen van informatie, kennis en ervaring.

Promotionele activiteiten

Ladies night 2.0

Omwille van de coronavirus werd de Ladies Night in 2020 en 2021 geannuleerd. In 2022 zal deze plaatsvinden in Ichtegem op 10 juni. Deze sportieve manifestatie is toegankelijk voor alle dames die minimum 16 jaar zijn.

Triatlon voor starters

Voor de zevende maal wordt op zondag 26 september 2021 een '1/8 triatlon voor starters' georganiseerd in Diksmuide. Deelnemen kan individueel, met het gezin of in trio. Op het programma staat er 500 meter zwemmen in het zwembad, 20 km fietsen en ten slotte 5 km lopen.

Voor info en inschrijvingen kan je terecht op bijgevoegde link www.diksmuide.be/sport.

Start-to-triatlon

Tien weken vóór aanvang van de de triatlon wordt in Diksmuide een start-to-triatlon georganiseerd. De startdatum is voorzien op 20 juli 2021.

Voor info en inschrijvingen kan je terecht op bijgevoegde link www.diksmuide.be/sport.

Wandeluitstap voor 50-plussers

Op dinsdag 12 oktober 2021 wordt door burensportdienst Mivos een wandeluitstap georganiseerd naar Ijzendijke.

Inschrijven voor de wandeluitstap kan >>hier<<<. Volzet! Inschrijven op de reservelijst, is enkel mogelijk door telefonisch contact op te nemen met de sportdienst, 059/56 84 47

Gelieve na inschrijving het deelnamegeld te storten op het rekeningnummer BE03 9796 2711 2984, met vermelding van de naam van de deelnemer(s).

 

Roman Duo Race

Jaarlijks vindt op domein de kluiten in Oudenburg een obstakelloop voor duo’s plaats. In 2021 wordt een alternatieve versie georganiseerd.

Voor info en inschrijvingen kan je hier terecht.

Download

Titel
0 bytes - Downloads: 0 DELETE DETAILS